Parkeersensoren, De transformatie

Autoalarm GPS/GSM geolokalisatie werking
mei 1, 2018
Auto-elektronica en een hittegolf
juli 19, 2018

Parkeersensoren, De transformatie

Sensortechnologie wordt meer een meer geperfectioneerd. Een belangrijk gegeven voor de nauwkeurigheid van parkeersensoren.

ParkeersensorenVoertuigdetectiesensoren of parkeersensoren maken meestal gebruik van magnetische of radargebaseerde technieken om beweging en objecten te detecteren. Door de overvloed aan signalen in onze digitale maatschappij worden deze allemaal als “gebeurtenissen” beschouwd. Idealiter zou de parkeer sensor alleen de hindernissen moeten registreren dewelke invloed hebben op de proximiteit van het voertuig. Vroeger helaas niet altijd het geval! De oplossing is vrij makkelijk te begrijpen, maar moeilijk te implementeren. Simpel gezegd, de sensor moet “intelligent” genoeg zijn om het verschil te ervaren.

Algoritme optimaliseren

Dankzij de baanbrekende technologische en programmatorische evolutie heeft men het algoritme van de sensor weten te optimaliseren, maw, de reeks instructies die het gedrag van de sensor bepalen werden verfijnd.

Parkeersensoren van de meest recente generatie

C&S technics volgt deze evolutie op de voet, en installeert enkel parkeersensoren van de meest recente generatie.Gegevensuitvoer en verwerking met gedetailleerde voertuigactiviteit resulteren in een nauwkeurigheidspercentage van 99 procent. Uw veiligheid en uw voertuig zijn aldus in goede handen.

Ontdek onze unieke klantenservice, uitgebreide ondersteuning en prijs/kwaliteitsverhouding.