Autoalarm GPS/GSM geolokalisatie werking

Parkeersensoren, De transformatie
mei 19, 2018

Autoalarm GPS/GSM geolokalisatie werking

Een GPS/GSM geolokalisatie, zoals TT1, TT3 en TT4 normen van INCERT (voorheen CJ0 – CJ2), autoalarm combineert het gebruik van automatische voertuiglocatie in afzonderlijke voertuigen met software die vlootgegevens verzamelt voor een uitgebreid beeld van voertuig parameters (historiek, traject, rapporten, geofencing, P0I’s, alarm te hoge snelheid, enz…)

Moderne voertuigvolgsystemen maken vaak gebruik van GPS- of GLONASS- technologie voor het lokaliseren van het voertuig, De gegevens kunnen op elektronische kaarten worden bekeken via apps, online of gespecialiseerde software.

Korting op verzekeringspremie’s

GPS/GSM geolokalisatie autoalarmen zijn enorm populair in consumentenvoertuigen als diefstalpreventie. De politie kan eenvoudig het signaal volgen dat wordt uitgezonden door het volgsysteem en het gestolen voertuig lokaliseren. Bij gebruik als beveiligingssysteem kan een TT INCERT systeem dienen als een aanvulling of vervanging van een traditioneel auto-alarm. Heel wat verzekeringsmaatschappijen verlagen de premie, omdat het verliesrisico van het voertuig aanzienlijk daalt.

Interesse?
Bekijk onze INCERT autoalarm productfiche, en informeer vrijblijvend..