Uw auto klaar voor de winter?

Auto-elektronica en een hittegolf
juli 19, 2018
Wat is een TT Alarm?
april 5, 2019

Uw auto klaar voor de winter?

Verander uw olie

In de wintermaanden is het vooral belangrijk om het juiste type van olie te gebruiken. Raadpleeg uw handleiding om na te gaan welke viscositeit u moet gebruiken bij temperaturen onder het vriespunt. Over het algemeen heeft u in de winter een dunnere olie nodig.

Controleer uw batterij

Koude temperaturen = meer stroom nodig! Wilt u weten als uw accu naar behoren functioneert? De meest eenvoudige manier is door uw koplampen in te schakelen voordat u uw motor start. Schakel vervolgens uw motor in en als de lichten feller worden, dan is uw batterij misschien bijna leeg.
Zorg er ook steeds voor dat u een ijskrabber heeft in uw handschoenenkastje!