Wat is een TT Alarm?

Uw auto klaar voor de winter?
oktober 19, 2018
Beste upgrade van iOS 13 zit in je auto
september 9, 2019

Wat is een TT Alarm?

Meldkamer

Bij het afsluiten van uw autoverzekering kan de verzekeraar bepaalde eisen stellen in verband met de diefstalbeveiliging. Deze kunnen verschillen en zijn afhankelijk van bv het merk, de aankoopwaarde en het al dan niet bezitten van een afgesloten garage.

Een INCERT gekeurd alarm heeft een uniek voordeel! 24/7 Geconnecteerd met een erkende meldkamer, dewelke uw voertuig continue bewaakt.

Wat kan een TT-Alarm?

Een TT alarm zal je voertuigen beschermen tegen diefstal. Dat is duidelijk. Ben je vergeetachtig en wil je meldingen ontvangen wanneer je voertuig precies op onderhoud moet, of meldingen via sms en/of e-mail behoren tevens tot de mogelijkheden. Daarnaast is er de directe meldkamer link die steeds bereikbaar is in geval van een noodsituatie. Denk maar aan een ongeval(automatische melding) of carjacking!

INCERT Label

C&S technics beschikt over het INCERT label. Wij zorgen voor deskundig advies zodoende het TT alarmsysteem specifiek voldoet aan jouw behoeften. Een professionele plaatsing en ervaring met alle type voertuigen door eigen installateurs ter plaatse of in een door jou gekozen locatie. 
Na de plaatsing van het TT alarm leveren wij het vereiste bewijs voor de verzekeraar, zorgen wij voor de connectie met een erkende meldkamer.

Vraag vrijblijvend meer informatie, proef van onze unieke klantenservice, Limburgse gastvrijheid, uitgebreide ondersteuning en prijs/kwaliteitsverhouding.